BIOGOODIES

Biogoodies is een jong bedrijf, opgericht in 2019, in Nederland om de gezondheidsbewuste klant biologische voeding, ingrediënten en supplementen vrij van giftige stoffen aan te bieden van zorgvuldig geselecteerde bedrijven binnen de EU. Via onze partners kunnen wij ook kwaliteitsgrondstoffen leveren, consumentenverpakkingen voor private label en adviseren over industrieel gebruik.

 

Waar mogelijk kopen we rechtstreeks in bij de producenten, zodat we u een betere prijs kunnen bieden. We zijn voortdurend op zoek naar kleine of nieuwe producenten en het eerste wat we doen is informatie inwinnen over het proces en hun ingrediënten.

We selecteren alleen die producten die aansluiten bij onze filosofie:

ZUIVER

Wij controleren alle etiketten voordat wij besluiten een product aan u voor te stellen. We zorgen ervoor dat alle producten worden gemaakt met schone ingrediënten, met gedocumenteerde en traceerbare oorsprong. We controleren op twijfelachtige ingrediënten, bewezen schadelijke stoffen en natuurlijk alles wat kunstmatig is.

PUUR

Onze merken zijn allemaal premium, dus de meeste hebben zeer weinig ingrediënten in hun samenstelling. Wij zijn zelf klanten en hebben een hekel aan misleidende marketingtrucs, dus daar letten wij ook op bij de controle van wat wij verkopen.  Wij zullen nooit producten accepteren met een etiket waarop een ingrediënt prominent vermeld staat, om vervolgens te ontdekken dat dat ingrediënt slechts een klein percentage van de productinhoud uitmaakt.

BIOLOGISCH (of zo biologisch mogelijk)

Waar mogelijk kiezen we voor biologisch. We hebben een paar uitzonderingen gemaakt voor sommige artizan producten die nog steeds op verantwoorde wijze zijn gemaakt, met natuurlijke ingrediënten en vrij van schadelijke stoffen. Sommige producenten zijn bezig met het behalen van hun biologische certificering, dus verwacht dat het etiket van sommige producten zal worden aangepast wanneer dat gebeurt.

GEMAKT MET GEZONDE PROCESSEN

Voordat we een product inkopen, zorgen we ervoor dat het productieproces altijd het proces is waarbij de meeste vitaminen, mineralen en voedingsstoffen behouden blijven. Daarom zijn alle:

  • spreads en jam handgemaakt, langzaam gekookt om zoveel mogelijk voedingsstoffen en vitaminen te behouden
  • gedehydrateerde producten worden langzaam gedroogd bij lage temperaturen, zodat het waterverlies plaatsvindt met minimale gevolgen voor het voedingsprofiel van het ingrediënt
  • alle oliën (ook die voor de bereiding van de spreads) zijn koudgeperst
  • alle sappen worden koud geperst en gedurende een zeer beperkte tijd gepasteuriseerd. Zo worden de schadelijke bacteriën gedood, maar veel van de actieve ingrediënten blijven, nou ja... actief.

Wij zijn mensen die met mensen werken, dus we werken alleen samen met bedrijven en merken die we kennen en vertrouwen, om onze klanten kwaliteit te kunnen garanderen. We controleren alles wat we verkopen, maar als u denkt dat een van onze producten niet aan de bovenstaande criteria voldoet, laat het ons dan weten. Uw feedback is waardevol voor ons dus schrijf uw suggesties op ....

© 2020 - 2022 biogoodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel